samedi 25 novembre 2023

Ada Colau, moltes gràcies



Ada Colau presenta una resolució de Barcelona en Comú
i aconsegueix que l'Ajuntament de Barcelona suspengui relacions amb el Govern d'Israel
fins que arribi un alto el foc definitiu a Gaza, l'alliberament dels ostatges
i el respecte dels drets humans de la població palestina,
donant compliment a les resolucions de Nacions Unides.


Ada, moltes gràcies per tantes lluites dignes, d'aquelles que comporten poderosos enemics, riscos: per la defensa dels desnonats i afectats per les hipoteques (1), per les superilles (et recordes d'una breu trobada casual al Consell de Cent, el 30 d'abril d'aquest any, en què un tipus alt te les va agrair?) i la reducció del trànsit a Barcelona, per la interrupció de relacions amb l'Estat genocida, racista, supremacista i antisemita d'Israel. T'estimem.

Merci beaucoup pour tant de luttes dignes, de celles qui vous rapportent des ennemis puissants, de vrais risques : pour la défense des délogés et victimes des hypothèques (1) en pleine bulle immobilière ; pour les super-îles et la réduction du trafic à Barcelone : pour l'interruption des relations avec l'État génocidaire, raciste, suprémaciste et antisémite d'Israël. Nous t'aimons.

Muchas gracias por tu implicación en tantas luchas dignas, de esas que acarrean poderosos enemigos, riesgos: por la defensa de los deshauciados y afectados por las hipotecas (1), por las superislas y la reducción del tráfico en Barcelona, por la interrupción de relaciones con el Estado genocida, racista, supremacista y antisemita de Israel. Te queremos.


__________________________________

(1)

 
Ada Colau, de la PAH, EMOCIONADA, llama criminal a la banca en el Congreso de los Diputados, 11.02.2013.


La Plataforma. Ada Colau narra en el documental la historia, lucha y reivindicaciones de la PAH. 14.11.2012

Aucun commentaire: